Hezký, Karle... Jen jsi zase zapomněl napsat
KDY TO UŽ KONEČNĚ VRÁTÍTE !?= kdybys nevěděl co, tak ZATÍM alespoň ty
!!! OPĚT CITUJI !!! (podle tebe asi nereálné...) nezákonné odměny získané zakázaným postupem, který měl všechny znaky trestného činu atd.
My (mohu to použít, protože jsem už o tom s pár místními lidmi mluvil...) zase oceňujeme, že už do toho nejdou alespoň někteří tví pomocníčci a spoluhráči vděční za staré přihrávky (i když jsem se zase hned dozvěděl, že další staré přihrávky tam zase jsou a jaké prý...).
Teď za sebe... Karle, já do toho půjdu, až na to budu mít čas (

zatím alespoń pro obec spolu s dalšími hlídáme tebe a spol. a to samo o sobě je dost záslužné a obci to dost ulevuje...

) a to v mém případě bude pravděpodobně až v důchodu, kterej ale nedostanu za 5+ let (v šedesáti), ale až přibližně za 10, PROTOŽE SE TADY (v celé republice i místně...) DLOUHODOBĚ PODVÁDÍ, KRADE, TUNELUJE, NEPLATÍ SE DANĚ apod.
A já mám zatím právo být "jen" volič a "svou" kandidátku plnou kvalitních osobností (ne nějakej z prstu vycucanej seznam lidí, co to dělat nechtějí, jak se tady už stalo a ukázalo v roce 2015...) mám - kdybys nevěděl, tak v jejich čele jsou Ti, kteří tě na minulé schůzi tak utírali, zesměšnili apod.
P.S. (pro Karla

) Když už jsi minule chtěl pro své soukromé podnikání peníze z našich daní na rolbu = chtěl jsi z nás udělat asi "podílníky"...

Nezveřejníš tady tedy na oplátku nějaké podrobnosti k té stále lidi zajímající

koupi

vleku? Např. Jak to vlastně doopravdy bylo s těma pozemkama pod vlekem? Za jak malý zlomek ceny (kdyby se jen prý to železo odvezlo do sběru, bude to prý po odečtení nákladů stále víc, jo...?) jsi to celkově dostal? Co všechno k tomu bylo? Za kolik jsi prodal starou rolbu (doufám že to nebylo za víc než cena kterou jsi ty zaplatil za všechno - což prý by nebylo tak nemožný...)?
(pro policistu, kterému jsem tyto stránky, při poslání toho megapitomého anonymu na mne do práce, ukazoval...) Samozřejmě nevím proč, ale myslím si, že by se mi zase něco velmi ošklivého mohlo hrozit...