Prodej obecních bytů aneb kdo šíří kecy...

Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Prodej obecních bytů aneb kdo šíří kecy...

Příspěvek od Honza »

Vidím Karle, že Vy jste se s Albertem také potkal. :P Stále to samé bla, bla, bla.... hyenismus, závist, komunisti. Možná jste si toho ještě nevšiml, ale od těch Vámi tolik připomínaných časů se mnohé změnilo. Mezi jinými např. to, že trvalý pobyt s nájemní smlouvou vůbec nesouvisí. Tak že zase vedle...
Není mi jasné, proč bych se měl pídit po něčem o čem vím, že existuje? Jediný, kdo se měl pídit byla starostka obzvláště po té, co jsem na pochybení opakovaně upozorňoval. Jenže její arogance podporovaná vaším "vševěděním" jí to jaksi nedovolila. Zejména vy dva máte přeci patent na rozum. Vlastně jak se už mnohokrát ukázalo - nemáte... Vy se jen tak chováte.

Ale jak se říká: "Na každém šprochu je pravdy trochu". Na téhle Vaší větě něco je: "Změnou minulého režimu si vlastní bydlení dokázali zajistit i individua o jejichž lenosti a lemplovitosti se nedalo pochybovat." To zřejmě popisujete z vlastní zkušennosti to, jak jste si bydlení zajišťoval Vy. 8-)

Forma nájemního bydlení je dle platné legislativy regulérní záležitost založená čistě na poptávce, nabídce a nějaké státní regulaci tak, jako mnoho jiného. Je pouze na každém, zda se chce starat o vlastní nemovitost, nebo služby spojené s bydlením přenechat jinému za úplatu. Jenže vy byste rádi brali ony úplaty, ale o nic se nestarali. Výsledkem tohoto primitivního úsudku je potřeba na někoho to hodit a označit ho za parazita, asociála atd. Možná se najde pár jedinců, kteří vám na to skočí, ale moc jich nebude. Ty hrušky, co tu motáte s jablky se označují termínem "sociální bydlení" a to má poněkud jiná pravidla. A pro starostku ještě dodávám, že to už je blíže ona s jejím termínem "ubytovna pro důchodce".

Já osobně tu vidím jen jeden hyenismus. Celá léta brát úplaty, nic do nemovitosti zpětně neinvestovat a po 40-ti letech to polorozpadlé a předražené jako prase nabídnout k odprodeji. Tak se světe div, že se našel někdo, kdo si tu rujnu koupit nechce.

A poznámečka na konec. Karle, já se nikam nevetřel. Já s obcí žádnou nájemní smlouvu k bytu nemám a nikdy jsem neměl. To je totiž to, co jste se starostkou a společným oooobr IQ zatím nepochopili. :idea:

Dnes je krásný den že??
Honza Bejvl
Honza
Administrátor
Příspěvky: 648
Registrován: čtv 30. čer 2011 21:27:05

Re: Prodej obecních bytů aneb kdo šíří kecy...

Příspěvek od Honza »

Tak se pravda nakonec ukázala. Po veškerém tom vrchnostenském teátru přišla písemná nabídka s potvrzením předkupního práva. Jsem zvědav zda stejně dlouho bude trvat splnění povinností plynoucích z funkce "pověřeného vlastníka". Zas trochu napovím, že mnohem snazší by bylo předat to výboru společenství, ale chápu, že ten pocit "moci rozhodovat" je silným opiátem. Do té doby nás tu asi čeká opět několik odstavců pojednávajících o hyenismu. :)
Honza Bejvl
Odpovědět